De veranderingen in energietransitie nemen door de als maar stijgende gasprijzen een vlucht.

In de markt zien we dat nieuwe verwarmings- en warmwaterinstallaties veelal worden uitgevoerd met een warmtepomp werkend op een chemisch koudemiddelen.

Niet alleen de warmtepompen voor woonhuizen, maar ook voor wooncomplexen en utiliteitsgebouwen worden met een chemisch koudemiddelen uitgevoerd, terwijl de te leveren capaciteiten groot zijn. Bij grote capaciteitsbehoefte is het gebruik van een chemisch koudemiddel, milieu- en rendement technisch gezien, niet vaak de beste keuze.

Paauw Refrigeration B.V.

Paauw Industrial Refrigeration Solutions B.V. is een koeltechnisch ontwerp- en installatiebureau dat zich voornamelijk bezighoudt met de energietransitie van grote vermogens. Eén van onze specialiteiten zijn warmtepompen werkend op natuurlijke koudemiddelen. Het toepassen van natuurlijke koudemiddelen is een specialisatie die deskundigheid vraagt.

Paauw Industrial Refrigeration Solutions B.V. heeft deze deskundigheid in huis en kan u als W-installateur voorzien van een opmaat geengineerde warmtepomp werkend op een natuurlijk koudemiddel, compleet met de benodigde randapparatuur, schakelpanelen, regeling, besturing en monitoring. Naast het engineeren, leveren en installeren van een warmtepomp werkend op natuurlijke koudemiddelen kunnen wij ook de warmtepompen voor u voorzien van het juiste onderhoud.


Wilt u net als onze klanten ontzorgd worden in het installeren en onderhouden van warmtepompen met natuurlijke koudemiddelen (ammoniak en-/of CO2) en gebruik maken van onze expertise neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.