Paauw Industrial Refrigeration Solutions is een koeltechnisch ontwerp- en installatiebureau gespecialiseerd in innovatieve en geavanceerde industriƫle koel- en vriesinstallaties, rijping installaties en voorkoelinstallaties.

Paauw Refrigeration B.V.

Paauw Industrial Refrigeration Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van industriële koel- en vriesinstallaties werkend met de natuurlijke koudemiddelen ammoniak en CO2, van 300 kW tot en met 5 MW. Door innovatieve, geavanceerde op maat geëngineerde ontwerpen en keuze van koudemiddel onderscheidt Paauw Industrial Refrigeration Solutions zich in de markt. Bij het ontwerp wordt er goed gekeken naar de wensen van de eindgebruiker en de specifieke (in)koel- en/of vriesoplossing voor de producten.

Al onze installaties zijn ontworpen en geïnstalleerd volgens de geldende normen, zoals:

  • PED (Pressure Equipment Directive);
  • (N)EN-378;
  • NPR-7601;
  • HCCP en BRC normen;

Paauw Refrigeration B.V.

Paauw Industrial Refrigeration Solutions heeft tevens ruime ervaring met BREEAM-trajecten en heeft diverse projecten gedaan waarbij het BREEAM "Outstanding" certificaat is toegekend.

In samenwerking met diverse gewaardeerde bouwpartners bieden wij u een totaaloplossing voor uw situatie. Paauw Industrial Refrigeration Solutions is gedurende het hele traject uw aanspreekpunt. En daarbij geldt vanzelfsprekend afspraak=afspraak.